NOPEUSTESTERI – TESTAA, KUINKA VIKKELÄ OLET SORMISTASI!

– Testaa legendaarista Nopeustesti peliä

– Pelaa, haasta kaverit ja voita palkintoja!

 
 
 
 
Käynnistä peli painamalla
mitä tahansa painikkeista.
Q
W
E
R
palkinnot

OHJEET

Paina nappeja sitä mukaa kuin niihin syttyy valo. Oikea painallus antaa yhden pisteen, kun taas väärästä painalluksesta peli päättyy.

Mobiililaitteilla peli toimii koskettamalla näyttöä. Tietokoneella voit käyttää painamiseen joko hiirtä tai näppäimistöä:

Napit

Valojen syttymisjärjestys on satunnainen. Peli nopeutuu koko ajan.

VINKKEJÄ PELAAMISEEN

1. Sinun ei ole pakko painaa nappia välittömästi, kun se syttyy. Myös myöhässä tulleet painallukset lasketaan, kunhan painamisjärjestys pysyy oikeana. Usein peli sujuu paremmin, kun pidät painalluksissa rennon tahdin.

2. Voit säätää pelin koon itsellesi mieluisaksi. Useimmilla selaimilla se onnistuu, kun ensin painat CTRL-näppäimen pohjaan ja sitten ”+”- ja ”–”-painikkeita. Palauta selain oletuskokoon painamalla CTRL-näppäin pohjassa ”0”-näppäintä (nollaa).

NOPEUSTESTERIN HISTORIAA

Nopeustesteri nousi suuren yleisön tietoisuuteen 1990-luvulla Speden spelit -ohjelmassa. Suosion myötä koneita ilmestyi useisiin huoltoasemiin ja marketteihin ympäri Suomea. Laitteiden kuvituksena oli yleensä joko kamppailulajin harrastajia tai villieläimiä. Alkuperäinen nopeuspeli toimi kahden markan kolikolla. Vuonna 2007 nopeustesteri teki paluun televisioon. Kotkalainen Simo Terho näpytteli Ennätystehdas-ohjelmassa pelin uuden Suomen-ennätyksen: 507 pistettä. Kokeile nyt minkä tuloksen itse saat tällä nopeustesterin nettiversiolla.

Speden speleistä tutun nopeustesterin on valmistanut Coinline Oy ja kyseinen malli on edelleen vuokrattavissa heidän sivuiltaan.